Vrijwilligers zijn een belangrijke hoeksteen voor de werking van Centrum Kauwenberg. Dankzij hen kunnen er vele gezinnen deelnemen aan een activiteit of (kinder)feest dat Centrum Kauwenberg aanbiedt. Dankzij de vrijwilligers en stagiairs ontmoeten verschillende werelden elkaar. Het is een verrijkende ervaring voor alle partijen.

Ben je 17 jaar of ouder en heb je regelmatig enkele uren vrij, dan kan je als vrijwilliger je steentje bijdragen aan de werking. Er zijn mogelijkheden zowel bij de volwassenenwerking als bij de kinder- en jeugdwerking.

Interesse? Neem dan contact met ons op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ben je een student op zoek naar een leuke stageplek? Dan kan je hiervoor bij ons terecht. We bieden stageplekken aan zowel bij de volwassenenwerking als bij de kinder- en jeugdwerking.

Interesse? Neem dan contact met ons op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld duidelijk bij welke groep en in welke periode je stage zou willen doen.

Go to top